The Power of Giving and The Power of Receiving

SMKK4

Alhamdulillah Selesai Sudah Seminar Magnet Kekayaan dan Kejayaan di Wisma MCA 26.10.2013.

Masa dapat invitation sms tu, saya dan hubby sangat excited kut, macam “dream comes true”.  Saya dan beberapa rakan ditugaskan menjaga bahagian depan stage, Tuan Nik Zaidi Nik Majid kata make sure VIP saja duduk depan ni, tapi lepas tu atas arahan, buka jugak utk peserta, dan selepas itu terus lagi dan lagi peserta tak berhenti masuk, duduk kat depan stage tu sampai 2 line atas floor, bayangkan masa nak exercise, badan dah bersandar ke meja, tak boleh move dan exercise, gerak sikit-sikit, paling haru face to face dengan peserta dekat jer, senyum jer lah…. lepas tu, pembahagian tugas untuk bayaran, saya masuk kumpulan F, ingatkan kumpulan paling last, rupanya pun ramai berderet-deret orang beratur untuk buat pembayaran.

Alhamdulillah, “power of giving” and “power of receiving”, memberi tak semestinya dengan bayaran, menerima jugak tak semestinya dengan wang, memberi sumbangan tenaga dan masa dengan menjadi crew, dapat pulangan recharge energy.  Paling best, ada lead yang superb, dan geng2 crew yang sangat awesome.

SMKKII SMKKA1SMKK3

Insyallah, join lagi di Berjaya Times Square 24th Nov nanti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s